kulturtur Prag

byvandringer | oplevelser | mad og drikke | en god nats søvn

gæstebog

Lasse Kristensen

information in English

informace v češtině

gæstebog

Hej Lasse vi var meget glade for at have dig som guide i Prag. På fire timers vandring gav du os et kulturelt input, som ud over Kafka og de danske forfattere, som har haft forbindelse med Prag, også omfattede tjekkisk historie, kunst, arkitektur og meget mere. Tak for din tålmodighed med alle vore spørgsmål, som du ud fra din omfattende viden om forhold i Tjekkiet besvarede til vores fulde tilfredshed! Det var en flyvende start på et Prag ophold, og vi fik mange gode ideer af dig til de følgende dage. Du har vores allerbedste anbefaling held og lykke.

Med venlig hilsen Birgit, Hanne og Rubi

...

P305 fra Social og Sundhedsskolen i Århus var i Prag i starten af juni 2006, en kulturrejse med udgangpunkt i at lære lidt om børnehave- og skolesystemet. Vi havde stor glæde af Lasse, både fordi vi følte han gerne ville os og tog hensyn til vores behov, og også fordi vi havde stor indflydelse på hvad vi ville se. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger, så har i brug for en tolk/guide, er den spinkle mand i Prag med det brune hår og brillerne et godt udgangspunkt.

Tak for hjælpen dernede, Dennis Boelt

...

Kære Lasse, jo, vi kom godt hjem, og har nydt turen ikke mindst da i Prag, som Du viste os fra en lidt anden, men spændende, vinkel. Hvis (det vil formentlig sige når) vi igen kommer til Prag, er det da slet ikke umuligt at vi vil gøre brug af guidning.

M.v.h. Hans Henrik

...

Hej Lasse. Vel hjemme igen efter en dejlig tur til Prag, som du havde en væsentlig og positiv indflydelse på, har vi lyst til at sende dig en hilsen. For nogle år siden så jeg en tv udsendelse om Prag, og her blev det omtalt, at der stadig var et aktivt rørpostsystem, drevet at trykluft, mellem visse firmaer i Prag. Der blev  også vist billeder fra den centrale fordelingsstation, hvor en dame betjente de store og meget flotte håndtag til de enkelte rørforbindelser. Måske et mål for fremtidige udflugter?

Venlig hilsen Eva & Jørgen Holsøe

...

Hej Lasse, allerførst tak for en perfekt, fyldestgørende og spændende tur hele vejen igennem. Men Lasse, det er meget længe siden vi har forceret så mange trapper på en gang. Du skal have 112 % ros for din viden vi fik og hørte dig fortælle om Prags kultur. Ikke nok med det, så var det også helt perfekt med rundvisningen ude på Sporvognsmuseet. Når man som turist kommer til en så spændende by, skal man have en til at guide sig rundt for at få den helt rigtige historie.

MVH. De 15 Buschauffører fra Esbjerg.

om kulturtur.eu                                   info@kulturtur.eu